Nieuws

Patiëntenenquête (september-oktober 2021)

De enquête is onderdeel van onze  praktijkcertificering, waarbij de praktijk getoetst wordt door een onafhankelijke partij (NPA).

Door de enquête in te vullen, helpt u ons het mogelijk te maken dat onze praktijk zich steeds kan blijven verbeteren. Wij zouden het erg waarderen als ook u zou willen meewerken aan onze patiëntenenquête. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Dit kunt u doen door op 1 van de 4 enquêtes te klikken.

Patiëntenenquête praktijk

Patiëntenenquête huisarts M. Kerkhoven

Patiëntenenquête huisarts M. den Braven

Patiëntenenquête huisarts M. Derks

Bijeenkomst: Samen leven, zonder roken!

Een rookvrije generatie en samenleving, de sigaret verdwijnt uit het straatbeeld.  Wil jij ook graag een gezonder leven en minderen òf zelfs stoppen met roken? Neem dan deel aan de groepsbijeenkomst: ‘Samen leven, zonder roken!’.
De praktijkondersteuners van huisartsenpraktijk de Meidoorn organiseren voor patiënten van huisartsenpraktijk de Meidoorn een groepsbijeenkomst om u te ondersteunen bij uw twijfels om te stoppen en om ervaringen hierin te delen.

Aanmelden voor deze avond kan via de huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

TIP: Neemt u als steun iemand mee uit uw omgeving.

Datum: Woensdag 10 november 2021
Tijd: 19.00-20.00 uur
Locatie: Huisartsenpraktijk de Meidoorn

– Griep -en pneumokokkenvaccinaties

Wanneer u binnen de risicogroep voor de griep of pneumokokkenvaccinatie valt, ontvangt u van ons een persoonlijke oproep.

– Nieuwsbrief najaar 2021

Met de nieuwsbrief willen we u graag op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen en veranderingen betreffende onze huisartsenpraktijk. Voor het lezen van de nieuwsbrief klikt u hier.

Op deze pagina vindt u het archief van onze nieuwsberichten. Het nieuwste bericht wordt bovenaan weergeven. Korte mededelingen worden via Twitter gedeeld. Deze kunt u vinden op de homepagina en zien op het scherm in de wachtruimte van de praktijk.