Contact

Wit u zich inschrijven als nieuwe patiënt?

Onze praktijk is open voor nieuwe patiënten. Wilt u zich bij ons inschrijven dan vragen wij u om gebruik te maken van het inschrijfformulier. U vind het inschrijfformulier hier.

welkomDenkt u eraan dat u voor ieder gezinslid een nieuw formulier uitprint?

Met het ingevulde formulier en een geldige legitimatie
kunt zich dan bij onze praktijk melden. De assistente zal het formulier met u doornemen en een kopie van uw legitimatie maken.

De artsen stellen het op prijs dat u na de inschrijving kennismaakt bij dokter Den Braven of dokter Kerkhoven. Wilt u daarom bij de eerste afspraak op het spreekuur 20 minuten laten inplannen in de agenda van de arts? Wij heten u van harte welkom!

Gaat u akkoord met de uitwisseling van uw elektronische gegevens?

2016_04_22 hap dokter

Ons huisartsen informatie systeem waarin wij uw medische gegevens bijhouden kan alleen goed werken als wij ook deze gegevens kunnen koppelen aan het computer systeem van de apotheek en de huisartsenpost. Op die manier kan bijvoorbeeld de waarnemend huisarts op de huisartsenpost inzage krijgen in uw medische voorgeschiedenis en medicatie.

Het uitwisselen van uw medische informatie mag alleen als u ons daar toestemming voor geeft. Hiervoor is het nodig dat u een formulier ondertekent.

Wij willen u vragen dit formulier uit te printen en te ondertekenen en aan te geven of u wel of niet toestemming geeft aan onze praktijk om u elektronische patienten dossier te ontsluiten voor de huisartsenpost en apotheek. U vindt het toestemmingsformulier hier.

Bent u op zoek naar meer informatie mbt de gegevensuitwisseling met de huisartsenpost? Klikt u dan hier.

digid-code-logo

U kunt ook de toestemming regelen via uw DigID-account, door hier te klikken komt u rechtstreeks bij de juiste DigID pagina.

Heeft u een suggestie?

Maakt u dan gebruik van onderstaand contact formulier

[]
1 Step 1
NaamUw volledige naam
Uw berichtPlaats hier uw bericht
0 /
Previous
Next

Heeft u een klacht?

‘Bent u tevreden vertel het anderen, bent u ontevreden vertel het ons’. Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts. Wij stellen het op prijs wanneer u ontevreden bent dat u dit met ons bespreekt. Als wij daarvan op de hoogte zijn kunnen wij proberen dit voor u op te lossen.

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt deze klachtenfunctionaris bereiken via de website: SKGE.nl/klacht-indienen

Als u er met uw huisarts én met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat voltallig uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folderDe behandeling van klachten door een klachtencommissie is kosteloos, tenzij u zelf deskundige hulp inroept.

Hier vindt u de Meidoorn huisregels