Afspraken

Voor meer informatie over onze spreekuren, klik hier.

Voor het maken van een afspraak, is onze assistente op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 telefonisch bereikbaar. Bel 0575-56 22 24.

De assistente is uw eerste aanspreekpunt in onze praktijk. Zij zal informeren naar de aard van uw klachten. Zo kan zij, in overleg met u, komen tot een passend hulpaanbod. Bij spoedeisende zaken kunt u altijd dezelfde dag terecht.

Wij helpen graag iedereen op tijd. U kunt ons daarbij helpen. Heeft u meerdere vragen, een moeilijk probleem of is er sprake van psychische problematiek, vraag dan om een dubbel consult. Mocht u slechts een enkel consult hebben afgesproken terwijl u toch meerdere vragen heeft, dan kan de arts besluiten samen met u te kijken naar de meest urgente problemen en de overige vragen uitstellen naar een nieuw consult.

Telefonisch spreekuur

U hoeft niet altijd naar de praktijk te komen om de huisarts te spreken. Voor een korte vraag of het opvragen van uitslagen kunt u de huisarts ook telefonisch spreken. U kunt met de assistente afspreken wanneer de arts u kan terugbellen.

Huisbezoek

Omdat er in de praktijk goede onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn, heeft een bezoek aan de praktijk vrijwel altijd onze voorkeur. Maar wij begrijpen dat er gevallen zijn waarin dat niet mogelijk is. Als u te ziek bent – of slecht ter been – om naar de praktijk te komen, kan de huisarts op huisbezoek komen. Dat gebeurt na overleg met de assistente en/of arts. Huisbezoeken dienen voor 10:00 uur aangevraagd te worden.

Avond-, nacht- en weekenddienst

Buiten de openingstijden van de praktijk kunt u – alleen voor spoedeisende zaken – bellen met 0900-2009000. U wordt dan doorverbonden met het Gelreziekenhuis in Zutphen. Bezoekadres: Den Elterweg 77, 7207 AE Zutphen, ingang SEH/Huisartsenpost. Lees hier de folder huisartsenpost zutphen.

Waarneming bij afwezigheid

Tijdens onze afwezigheid nemen onze collega’s in het dorp de zorg over. Onze patiënten worden op de volgende manier verdeeld over de twee collega-praktijken:
Alle patiënten met een achternaam die begint met de letter A t/m K kunnen bellen met de huisartsenpraktijk de zegerij, 0575-561223
Alle patiënten met een achternaam die begint met de letter L t/m Z kunnen bellen met de huisartsenpraktijk marktplein, 0575-561281 klik hier

Wilt u zich inschrijven bent u een nieuwe patiënt?

Hier vindt u extra informatie over het inschrijven als nieuwe patiënt in onze praktijk. We heten u van harte welkom! klik hier